Print Friendly, PDF & Email
Zauchensee Magic Mountains
Zauchensee Magic Mountains
Hotel Alpenrose Zauchensee

Dit was een van onze leukste vakanties van de laatste jaren! Het Magic Mountains Programma in Zauchensee. Ben je zat van de overvolle stranden, te drukke campings en te dure terrasjes probeer dan eens een vakantie in Oostenrijk. Over het algemeen is het weer prima in de zomer, maar er kan eens een slechte dag tussenzitten. Maar ook dan kun je je prima vermaken. En die koele nachten in Oostenrijk zorgen ervoor dat je slaapt als een roos.

Waarom Magic Mountains?

  • Kleinschalig overzichtelijke plek aan het eind van een bergweg. Het is eigenlijk geen dorp maar meer een wijkje met hotels rond een klein meertje.
  • Geschikt voor het hele gezin. Voor de allerjongsten is er kinderopvang, voor oudere kinderen is er een zeer uitgebreid activiteitenprogramma (ja ook voor pubers!). Tijdens ons verblijf werd er een excursie georganiseerd naar een groot buitenzwembad in de buurt voor kinderen van 12 jaar en ouder. Verboden voor ouders
  • Keuze uit fantastische comfortabele 4* hotels.
  • Volpension inbegrepen bij de prijs. Ook de niet-alcoholische drankjes zijn inclusief.
  • Gratis gebruik van liften (3x berg- en dalvaart per week), trampolines, mountainbikes en bootjes.
  • Zeer uitgebreid activiteitenprogramma door een internationaal en zeer professioneel begeleidingsteam. Surf- en zeillessen, voetbalkamp, danslessen, mountainbiken, boogschieten, wandelen en nog veel meer.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor de huurprijs van een gemiddelde stacaravan zit je hier een week volpension in een luxe hotel.

Op de website van Magic Mountains is veel informatie te vinden. Daar is ook een uitgebreide brochure te downloaden. Deze reis is te boeken via Pharos Reizen.