Print Friendly, PDF & Email
Airbnb Singapore

Yes! Ik heb voor het eerst een Airbnb appartement geboekt. Binnenkort gaan we naar Singapore. De hotels daar zijn erg duur en je kunt maar 1 kind op de kamer nemen, dus je moet al snel een suite reserveren. We gaan nu een Airbnb accommodatie proberen. De contacten met de eigenaresse zijn al heel erg leuk, en het maakt dat we ons nu al welkom voelen. Het lijkt mij een prima manier om vanuit een eigen appartement de stad Singapore te ontdekken. De foto’s zien er goed uit, nu maar hopen dat het in het echt zo leuk is. We hebben in ieder geval 4 zwembaden om uit te kiezen :).

Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen zijn met Airbnb. Laat het mij weten! Ik wil daar binnenkort een uitgebreid artikel over schrijven.

Wil je op de hoogte blijven van onze reis naar Singapore en Hong Kong blijf mijn blog dan volgen. Of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je automatisch het online magazine met heel veel tips voor het bezoeken van Singapore en Hong Kong met kinderen. Dit magazine verschijnt in mei als we weer terug zijn. Stay tuned!

Groetjes, Manon