Print Friendly, PDF & Email

Met onze kinderen zijn we op wintersport en na een dag skiΓ«n hebben ze zelfs nog zin om in de sneeuw te spelen. We krijgen vaak de klacht van hen dat de auto zo vol zit dat er geen slee meer bij past. Maar nu hebben we de Axiski ontdekt. Deze is zo plat dat deze bijna geen ruimte inneemt. Ik heb twee Axiski’s ontvangen om uit te proberen. En dat hebben onze kinderen zeker gedaan. Ze hebben er zelfs een eigen vlog van gemaakt πŸ™‚

Wat is de Axiski?

Het lijkt op een slee, heeft iets weg van een snowboard en volgens onze kinderen is het meer een surfboard. De Axiski is een board gemaakt van sterk kunststof en in leuke felle kleuren verkrijgbaar. Hij is plat van vorm en heeft 8 runners en een gecarvede rand waardoor je er goed mee kunt sturen. Je kunt hem gebruiken op sneeuw, maar ook op gras of zand. Wij hebben hem uitgeprobeerd in Nauders in Oostenrijk waar een flink pak sneeuw lag.

Hoe werkt de Axiski?

Je kunt de Axiski op verschillende manieren gebruiken. Je kunt er op staan, dan gebruik je hem als een soort surfboard. Maar je kunt hem ook als slee gebruiken in je eentje of met zijn tweeΓ«n.

axiski beoordeling

Is het een slee of een surfboard?

Voordelen van de Axiski?

√  Erg sterk

√  Neemt weinig ruimte in, in de kofferbak van de auto

√  Leuk voor jong én oud

√  Goed geprijsd

√  In leuke kleuren verkrijgbaar

√ Je raakt er niet snel op uitgekeken omdat je hem op verschillende manieren kunt gebruiken

Filmpjes over de Axiski

Onze kinderen hebben ook een filmpje gemaakt. Het is niet erg professioneel en wat onhandig gefilmd, maar ze zijn er zelf super trots op :).Β Het geeft goed weer hoe leuk ze de Axiski vinden!

Waar kun je Axiski kopen?

Je kunt de Axiski in steeds meer (sport)winkels kopen. Maar natuurlijk is hij ook online verkrijgbaar in de eigen webshop van Axiski.

Korting op de Axiski

Ontvang 15% korting bij aankoop van de Axiski als je de kortingscode TravelottΒ gebruikt.

Meer lezen?