Print Friendly, PDF & Email

Renate en haar dochter hebben onlangs een prachtige villa op Ibiza geopend voor vakantiegasten. Op deze vakantieplek worden diverse ‘experiences’ aangeboden, zoals yoga, detox en sport. Maar je kunt ook gewoon een kamer reserveren en precies doen waar jij zin in hebt.

villa op Ibiza

De suites zijn modern en luxe

Villa Renacimiento licht net boven San Antonio Cala Salada, dichtbij het bos en op een berg met prachtig uitzicht. Vanaf de luchthaven rijd je er met de auto in 25 minuten naar toe. Mooi meegenomen, de villa licht ook dichtbij het strand. Op slechts 2 minuten rijden of 10 minuten wandelen vind je een van de mooiste stranden van Ibiza. De stad Ibiza ligt op 2o minuten rijden.

De villa heeft verschillende terrassen met chill-outs en twee zwembaden. De ruime suites zijn luxe en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Overal op het terrein vinden je luxe ligbedden, hoekjes en zitjes om heerlijk te relaxen of met een boek te ontspannen.

De informatie over de arrangementen (experiences) staan vermeld op de website. Losse kamers kun je reserveren vanaf 200 euro per nacht, inclusief ontbijt. Je kunt, indien gewenst ook lunchen en dineren.

villa ibiza

Reserveren van Villa Renacimiento?

Op de website vind je alle informatie over de arrangementen en de prijzen van de suites. Reserveren kan rechtstreeks bij Renate via de website.

Dit artikel is op geen enkele wijze gesponsord. Zoals jullie weten deel ik graag mijn tips en geef altijd mijn eerlijke mening. 

Boek voordelig voor vertrek!