Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijke ontspannen en toch actieve familievakantie in het Sauerland. Pharos Reizen biedt een geweldig leuke vakantie aan en deze is ook nog heel betaalbaar.  Je verblijft in een hotel naar keuze in het Sauerland. Tijdens je verblijf is er een compleet en professioneel activiteitenprogramma georganiseerd door een Nederlandstalig animatieteam van de ANWB. Het activiteitenprogramma is bij de prijs inbegrepen en is geschikt voor de hele familie. Terwijl de kinderen zich vermaken in het indianenkamp of met de olympiade kun jij meegaan met een mountainbike tocht. In de prijs inbegrepen is ook het gebruik van de vele faciliteiten van het hotel. Elke dag word je verwend met een vier gangen diner.

In de zomervakantie is er ook de mogelijkheid om (tegen een kleine vergoeding) je kind mee te laten doen met een 3-daagse voetbalclinic. Deze reis wordt aangeboden door Pharos Reizen. Een arrangement van een week kost ongeveer 500 euro per persoon (in het hoogseizoen) en voor 2 kinderen tot 14 jaar betaal je slechts 30 euro per arrangement. Dus voor 1000 euro kun je deze fantastische vakantie al reserveren, met al deze extra’s en ook nog eens op basis van halfpension.  Op de website vind je uitgebreide informatie over het activiteitenprogramma en de accommodaties.

Meer lezen?

Op de site van collega blogger Denise Miltenburg vind je heel veel tips voor vakanties met kinderen. Of je nu een actieve vakantie zoekt of liever een lekkere zonvakantie in Zuid Europa.

Pharos Reizen heeft nog veel meer actieve familievakanties.