Print Friendly, PDF & Email

Al jaren nemen wij packing cubes mee op vakantie. Sinds wij deze gebruiken, is onze bagage altijd georganiseerd. Zeker als je reist met kinderen dan is het lastig om je koffers en kasten overzichtelijk en netjes te houden. Je hebt toch veel ondergoed, legging, sokken etc mee.

Waarom vind ik packing cubes zo handig?

»  Ik kan snel iets terugvinden in mijn koffer of reistas.

»  Als ik met mijn kinderen reis, dan delen we meestal een of twee koffers. Sokken, ondergoed en zwemkleding raken nu nooit meer door elkaar.

»  Op mijn vakantieadres is altijd te weinig bergruimte. We moeten vaak een kast   met vier personen delen. Met packing cubes is de kast netjes en georganiseerd.

»  Packing cubes zijn ook te gebruiken voor toiletartikelen. Ik heb altijd te weinig toilettassen in huis op het moment dat ik mijn koffer ga pakken. Ik gebruik packing cubes voor medicijnen en make-up.

»  Wij houden ook van kamperen. Packing cubes zijn ideaal voor mee in de caravan, tent of camper.

De set bestaat uit 6 tassen

Een set bestaat uit 6 stuks

Ook ondergoed blijft goed georganiseerd

De set bestaat uit 6 tassen

Een kast blijft ook netjes

De set bestaat uit 6 tassen

Door het gaas, zie je altijd wat er in je packing cube zit

De kwaliteit van deze bag in bags/packing cubes

In mijn shop verkoop ik de setjes zoals op de foto’s te zien is. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze tassen. Ik gebruik ze zelf al meer dan 5 jaar en er is er nog geen enkele stuk gegaan. Deze tassen hebben een prima prijs – kwaliteit verhouding. Ik adviseer om een beetje voorzichtig met deze tassen om te gaan. Dus niet hard rukken aan de ritsen en ze niet overvol proppen. Er zijn andere merken op de markt die duurder zijn. Die zijn gemaakt van steviger materiaal en de ritsen zijn kwalitatief beter. Maar wil je een set aanschaffen en niet teveel geld uitgeven, dan is dit een uitstekende keuze.

Ook voor in de handbagage zijn ze ideaal

Een set bestaat uit 3 packing cubes en 3 toilettasjes

De maten van de bag in bags/packing cubes

De set bestaat uit 3 packing cubes en 3 tasjes met de volgende maten:

  • 1 x packing cube 31 x 40 cm
  • 1 x packing cube 28 x 31 cm
  • 1 x packing cube 21 x 30 cm
  • 1 x (toilet)tasje 27 x 34 cm
  • 1 x (toilet)tasje 26 x 27 cm
  • 1 x (toilet)tasje 17 x 26 cm
Bestel hier packing cubes

Misschien ook leuk om te lezen:

Suitsuit, koffers en packing cubes

Op zoek naar packing cubes (ik gebruik ze al meer dan 10 jaar!) kwam ik het merk Suitsuit tegen. Wat een gaaf merk is

Met kinderen op wintersport, wat neem je mee?

Wat neem je mee als je voor het eerst met kinderen naar de wintersport gaat. Ik ski zelf al 35 jaar en de laatste

Foto’s op canvas, je vakantieherinneringen aan de muur

Inmiddels heb ik duizenden vakantiefoto's gemaakt en opgeslagen. Elk jaar maak ik een fotoalbum, waardoor we regelmatig aan onze mooie reizen worden herinnerd. Sinds

Opvouwbare reistassen, ideaal voor mee in de handbagage

Sinds ik deze reistassen heb ontdekt, neem ik ze altijd mee op reis. Of het nu een lange vliegreis is, een weekendje weg, of

De beste en mooiste tafelhangstoeltjes voor kinderen

Tafelhangstoeltjes zijn super handig voor op vakantie of een logeerpartij. Ze zijn opvouwbaar, licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Door het mooie design staan

Test Affiliate Wehkamp