Magazine, Singapore met kinderen

Inmiddels ben ik vijf keer in Singapore geweest. Door de jaren heen, is mijn mening over Singapore  bijgesteld. De eerste keer dat ik er kwam was ik 31 en had ik nog geen kinderen. Ik was niet echt onder de indruk. Eerlijk gezegd vond ik dat de stad een ziel miste. Ik vond het er te schoon, te georganiseerd en te duur.
Door de jaren heen ben ik deze stad steeds meer gaan waarderen. Dit komt ook doordat we inmiddels met kinderen reizen.

Nu vind ik het één van de fijnste steden in Azië. Dat het schoon en veilig is vind ik nu erg fijn.  De stad is ook niet te groot, waardoor je snel van de ene plek naar de andere reist. Singapore heeft veel leuke attracties die geschikt zijn voor het hele  gezin. De stad is erg modern, soms vergeet je zelfs dat je in Azië bent, maar heeft toch kenbaar Aziatische invloeden. In dit magazine deel ik mijn tips zodat je optimaal van je verblijf in Singapore kunt genieten. Veel leesplezier!

Manon Kuipers

Manon Kuipers

Booking.com
Wintersport chalets in Oostenrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *