Met kinderen naar Bangkok? Dit zijn de beste blogs om je voor te bereiden.

Met kinderen op vakantie naar Bangkok? Hoe kun je je het beste voorbereiden? Binnenkort gaan wij naar Azië en we beginnen onze reis in Bangkok. Daar heb ik onwijs veel zin in, want dit is voor ons de eerste keer in deze wereldstad.

Ik bereid me altijd goed voor. Niet alleen om er een aantal blogs over te schrijven, maar ook om het meeste uit die paar dagen te halen. En van wie kun je het beste op aan? Aan serieuze bloggers die vaker in Bangkok geweest zijn. De onderstaande blogs heb ik gelezen en opgeslagen onder mijn favorieten.

Marlieke heeft met man en (jonge) tweeling een aantal maanden door Azië gereisd. In dit artikel lees je hoe je het maximale uit een kort verblijf in Bangkok kunt halen. Tip: bekijk ook hun vlogs, die zijn meer dan de moeite waard.

Tikva de eigenaresse van Gezin op reis is vaak in Bangkok geweest. In dit artikel deelt zij haar tips voor leuke attracties in Bangkok voor kinderen. Als je je inschrijft op haar nieuwsbrief dan ontvang je het e-book met maar liefst 28 dingen om te doen met kinderen in Bangkok.

Nog een fijn artikel van Tikva. Een opsomming van kindvriendelijke hotels in Bangkok. Niet is fijner dan in een goed hotel te zitten als je een hectische stad als je in Bangkok bent.

Denise heeft jaren in Bangkok gewoond. Zij weet dus als geen ander waar Bangkok zo leuk is. De tips van een echte kenner!

Een vreemde luchthaven in een vreemd land? Dit artikel beschrijft precies wat je moet doen als je aankomt in Bangkok. Van de immigratie, het kopen van een simcard voor je telefoon tot het vervoer naar de stad. Een must read! De Facebook pagina van deze website is ook erg leuk en informatief

Het is in het Engels, maar deze site geeft veel tips voor je bezoek aan Bangkok. Attracties, hotels, parken en kindvriendelijke restaurants, je vindt het allemaal hier.

 

Ik deel deze tips met je omdat ik zeker weet dat je deze informatie goed kunt gebruiken. Deze artikelen geven je veel tips voor je vakantie naar Thailand met je kinderen. Deze reisbloggers zijn zeer goed geïnformeerd, werken professioneel  en geven altijd hun eigen mening.

Manon Kuipers

Manon Kuipers

Booking.com
Wintersport chalets in Oostenrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *