Print Friendly, PDF & Email

Overweeg je om (zoals wij) op vakantie naar Thailand te gaan en ben je op zoek naar inspiratie? Ik heb een aantal goede blogs op een rijtje gezet. Deze collega reisbloggers kennen Thailand goed, doen prima onderzoek en geven hun eerlijke mening. Dus ga je binnenkort met je kinderen op vakantie naar Thailand, lees dan vooral verder.

Lees meer

Yvonne van der Laan - voorbeeld route 3 tot 4 weken

In dit blog heel veel tips om maximaal van Thailand te genieten. De blogs van Yvonne zijn vergezeld van prachtige foto’s want zij is naast blogger ook fotograaf. Tip van Yvonne: begin niet in Bangkok maar in Ayutthaya.

Lees meer
Lees meer

Gezin op reis - 7 attracties in Bangkok voor kinderen

Tikva de eigenaresse van Gezin op reis is vaak in Bangkok geweest. In dit artikel deelt zij haar tips voor leuke attracties in Bangkok voor kinderen. Als je je inschrijft op haar nieuwsbrief dan ontvang je het e-book met maar liefst 28 dingen om te doen met kinderen in Bangkok.

Lees meer
Lees meer

Gezin op reis - kindvriendelijke hotels in Bangkok

Nog een fijn artikel van Tikva. Een opsomming van kindvriendelijke hotels in Bangkok. Niet is fijner dan in een goed hotel te zitten als je een hectische stad als je in Bangkok bent.

Lees meer
Lees meer

Follow my footprints - Thailand met kinderen, hoe plan je dat?

Denise van Follow my footprints heeft in Bangkok gewoond en weet dus als geen ander wat je in Thailand niet mag missen. In dit artikel schrijft ze over hoe je een reis naar Thailand het beste kunt plannen als je met kinderen reist.

Lees meer
Lees meer

Yvonne van der Laan - Eilandhoppen Thailand zonder de massa

Thailand staat bekend om zijn massatoerisme. Maar er zijn ook plekken waar de massa (nog) niet komt. Yvonne heeft een fijn blog geschreven over de eilanden die je kunt bezoeken als je de drukte en hysterie wilt vermijden.

Lees meer

Ik deel deze tips met je omdat ik zeker weet dat je deze informatie goed kunt gebruiken. Deze artikelen geven je veel tips voor je vakantie naar Thailand met je kinderen. Deze reisbloggers zijn zeer goed geïnformeerd, werken professioneel  en geven altijd hun eigen mening. Als je een reservering wilt maken, klik dan door vanuit de linkjes in de blogs. De blogger verdient dan een paar euro commissie en kan daarmee haar website in de lucht houden.

Reisartikelen.nl