Print Friendly, PDF & Email

Sinds ik deze reistassen heb ontdekt, neem ik ze altijd mee op reis. Of het nu een lange vliegreis is, een weekendje weg, of wintersport, ik neem er altijd een paar mee. Deze opvouwbare reistassen zijn erg handig en functioneel.

Opvouwbare reistassen mee in de handbagage

In een vliegtuig kan het best koud zijn. Wij nemen daarom altijd wat extra fleecevesten, sjaals en/of donsjassen mee. Je vervoert dit makkelijk in deze tassen want er kan best veel in. Het is ook erg handig als je naar een warm land vliegt en je bij aankomst je (winter)jassen en truien kwijt wilt. Deze reistassen kun je opgevouwen ergens wegstoppen en bij aankomst op het vliegveld tevoorschijn halen en de dan overbodige jassen in doen.

De tassen zijn ruim en handig in gebruik

Deze tassen kun je heel klein opvouwen

Voor een weekendje weg

Mensen die mijn blog volgen, weten dat we vaak een weekendje weg gaan. Als we een vakantiehuisje boeken dan nemen we vaak extra handdoeken en badlakens mee. Of je moet er in het huisje extra voor betalen of er zijn er niet genoeg. In deze reistassen passen 6 grote badlakens, en dan is er nog ruimte over.

Er passen 6 grote badlakens in deze tas.

Mee op wintersport

Deze reistassen gebruik ik ook voor onze wintersportkleding. Ik vul er altijd een paar met de skibroeken en jassen en ik vul een aparte met de sjaals, handschoenen en mutsen. De tassen stouwen makkelijk weg en nemen zo weinig ruimte in in de kofferbak.

De reistas past goed op een trolley

De voordelen van deze tassen:

  • Ze zijn opvouwbaar dus gemakkelijk mee te nemen
  • Weegt bijna niets
  • Past op een trolley
  • Waterproof dus kan tegen een (klein) regenbuitje
  • In leuke kleuren verkrijgbaar
  • Goedkoop in aanschaf

Let wel op. De tassen zijn gemaakt van nylon en bedoeld voor lichtgewicht bagage. Het gewicht van boeken, laptops en ipads houdt hij niet. De tassen zijn erg scherp geprijsd, dus verwacht niet dat ze dezelfde kwaliteit hebben als bijvoorbeeld een sporttas of een handbagage trolley.

De tassen kosten € 9,95 per stuk.

Specificaties:

  • Opgevouwen 20 x 15 cm
  • Formaat: 44 cm x 34 cm x 18 cm

Te koop in mijn webshop.

  

Dit bericht is op geen enkele wijze gesponsord. Deze reistassen gebruik ik zelf veel. Ik koop ze in en verkoop ze in mijn eigen webshop. Ik verkoop alleen producten waarover ik erg enthousiast ben.