Manon Kuipers
Manon KuipersBlogger
Docent, blogger en auteur. Heeft reisblog Travelott gestart in december 2015.
  • Luxe betaalbare vakanties met kinderen
  • Wintersport
  • Azie
  • Griekenland
  • Waddeneilanden
  • Nederland
  • Oostenrijk

Over Manon (sinds 1969)

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Travelott. Mijn hele leven heb ik al veel gereisd. Als kind al met mijn ouders en later ook toen ik zelfstandig op reis ging. Ik heb jaren gewerkt voor een internationale hotelketen en kwam toen ook op de mooiste bestemmingen. Ik heb ook gewerkt als zelfstandig reisadviseur. De reisbranche ken ik dus goed, niet alleen als consument maar ook als professional. Ik ben in ruim 50 landen geweest.

Naast blogger ben ik docent marketing & communicatie op het Friesland College (mbo) en auteur van nima A en examens voor het MBO. Ik woon in Lemmer in het mooie Friesland. Inmiddels ben ik moeder van twee kinderen en reis ik niet meer zakelijk maar nog veel met mijn gezin. Omdat ik graag mijn ervaringen deel en het fijn vind als mensen goede keuzes maken met betrekking tot hun reizen en uitstapjes ben ik dit blog gestart.

Over het blog (sinds dec. 2015)

Ik ben altijd op zoek naar leuke adresjes die geschikt zijn voor iedereen die goede kwaliteit weet te waarderen voor een aantrekkelijke prijs. De reizen en tips die ik deel zijn geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook als je reist zonder kinderen . Een beetje luxe vind ik fijn en kan ik enorm waarderen.

Ik sta open voor diverse vormen van samenwerking. Ik richt mij op verre reizen, maar ook op bestemmingen in Europa en Nederland. Het liefst blog ik over Oostenrijk (zomer en winter), Azie en Nederland. Ik wil extra aandacht besteden aan wintersport en als zeiler blog ik graag over watersport.  De doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen en mannen in de leeftijd van 25 tot 60 die van luxe en comfort houden. Het blog is online sinds eind 2015 en is dus nog volop in ontwikkeling.

Heb je zelf tips of ervaringen die je wilt delen, dan hoor ik dat graag.

Manon Kuipers

Travelott.nl/Koevordermeerstraat 37/8531 RP/Lemmer

T: 06 – 148 28 105    E: manon@travelott.nl

Privacy

Zodra je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief of een magazine download is je e-mail adres bij mij bekend. Ik zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken en alleen gebruiken voor waar je zelf toestemming voor geeft. Meer over privacy. 

Samenwerkingen: