Print Friendly, PDF & Email

Vlakbij de gezellige plaats Sanur op Bali, in een mooie tropische tuin ligt deze mooie koloniale villa met eigen zwembad. Slechts 2 minuten van het strand en 5 minuten lopen naar het centrum met zijn winkeltjes en restaurants. De villa heeft drie slaapkamers met ensuite badkamers. De villa is stijlvol ingericht en heeft een fijne veranda. De keuken is volledig uitgerust en wordt dagelijks schoongemaakt. De villa heeft uiteraard airconditioning en gratis wifi.

Sanur is een gezellige plaats in het Zuiden van Bali met een levendig centrum en een prachtig strand. Sanur is een ideale plaats voor een gezinsvakantie. Alles is per fiets bereikbaar. Fietsen kun je op vele plekken huren. Langs het kilometer lange strand is een (volledig autovrij) fietspad. De plaatsen Kuta, Seminyak, Legian en Ubud zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. Voor een chauffeur en auto kan worden gezorgd. Sanur ligt op 30 minuten van het vliegveld.

De villa is in eigendom van een Nederlandstalig gezin. Dus lekker makkelijk met communiceren. De housekeeper spreekt goed Engels en een beetje Nederlands. Voor meer informatie, neem dan rechtstreeks contact met Sharon, de eigenaresse,  op via email (contact@thecolonialvilla.com) of kijk op de prachtige website. De villa is rechtstreeks te reserveren of via Airbnb, lees dan gelijk ook de geweldige beoordelingen van gasten.