De beste reddingsvesten voor kinderen. Maarr hoe kies je nu een goed reddingsvest en wat is nu het verschil met een zwemvest? Lees het hier. Direct een reddingsvest aanschaffen kan via deze link.

Reddingsvesten

Erg handig voor op vakantie zijn deze opvouwbare hangstoeltjes. Heel erg sterk, geleverd in handige draagtas en zien er ook nog eens mooi uit. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hangstoeltjes

Fromagette rood Raclette

Blijf in de vakantiesfeer met deze leuke fromagette. Maak je eigen raclette thuis. Als maaltijd, maar ook heerlijk over nacho’s bij de borrel. Gemakkelijk mee te nemen op vakantie. In vier mooie kleuren verkrijgbaar. Leuk cadeau idee!

Fromagette

tas van zeildoek

Mooie tassen gemaakt van echt zeildoek. De collectie bestaat uit reistassen, toilettassen, handtassen en accessoires. Ze zijn voorzien van leuke details.

Tassen van zeildoek

Deze tassen zijn superlicht en makkelijk in de handbagage mee te nemen. Het is altijd handig om een extra tas mee te nemen. Hierin passen 6 badlakens!

Opvouwbare reistassen

Je bagage (en je kasten) altijd georganiseerd met deze packing cubes. Elke set bestaat uit 3 packing cubes en 3 toilettasjes.

Packing cubes